Panera de Nadal DIY – actualizat 16/12/14

Benvolgudes famílies sòcies,
 
El Nadal s’apropa i, com cada any l’AMPA
​​

ha organitzat el sorteig d’una gran panera!

Enguany volem que la panera sigui de cosetes fetes a mà. Per tant, us animem a realitzar tot tipus de manualitats que siguin d’utilitat per als nostres nens i nenes, com ara: pitets de roba, coixins per decorar les habitacions dels nostres petitons i petitones, “buffs” per abrigar el coll, sonalls fets amb ganxet, marcs de fotos decorats… qualsevol coseta feta per vosaltres serà ben rebuda. I si les manualitats no són el vostre punt fort, sempre pot col·laborar algun familiar o amic que sí en sàpiga!
Aquest any els diners recaptats aniran al projecte de millora del pati de grans i de lactants i l’hort, dins el programa d’Escoles+Sostenibles que acaba d’engegar la nostra escola. Per això demanem a tots la vostra col·laboració perquè els nostres nens puguin veure créixer les seves pròpies verdures molt aviat!
Es vendran participacions per al sorteig a partir del 15 de desembre i podreu comprar-les al vostre delegat de classe i a la Carme. Els vostres delegats de classe son:
 • ​​

  Classe Aigua: Dolors, mamà d’en Guim

 • Classe Llana: Zoa, papà de la Naraicca
 • Classe Vellut: Lorenço, papà de la Alba
 • Classe Texà: Alicia, mamà de la Lua
 • Classe Seda: Ainoa, mamà de la Alèxia
 • Classe Tul: Belén, mamà de la Xénia i l’Arnau
 • Classe Cotó: Mar, mamà de la Ainet
 • Classe Pana: Eva, mamà de la Gina
 • Classe Lli: encara no hem trobat un /a voluntari/a. Si hi ha algú que desitja ser delegat de classe que es posi en contacte amb l’AMPA
  ​.
Cada participació costarà 1 euro com a donatiu. Per aquelles famílies que aportin una manualitat a la panera, l’AMPA, com a agraïment, li donarà una participació per al sorteig, i si sou socis de l’AMPA en rebreu dues.
Si voleu col·laborar podeu anar portant les vostres cosetes fetes a mà fins el 19 de desembre.  Es posarà una caixeta al despatx de la Carme, on es recolliran les vostres cosetes, i se us donarà les participacions.
Al bloc de l’AMPA (ampaebmdc.blogspot.com) anirem posant les fotos d’allò que porteu.
De moment ja tenim un bolso, un cobrellit i un coixí.
El dia 23 de desembre se celebrarà el sorteig de la PANERA de NADAL entre totes les famílies de l’EBM Dolors Canals.
Qualsevol dubte que tingueu o si necessiteu més informació, escriviu un mail a l’Ampa (ampaebmdc@gmail.com) i us contestarem el més aviat possible.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
 
Queridas familias socias,
 
La Navidad se acerca y, como cada año el AMPA ha organizado el sorteo de una grand panera!
Este año queremos que la panera sea de cositas hechas a mano. Por lo tanto, os animamos a realizar todo tipos de manualidades que sean de utilidad para nuestros niños y niñas, como por ejemplo: baberos de tela, almohadas para decorar las habitaciones de nuestros nenes y nenas, “buffs” para abrigar el cuello, sonajeros hechos con ganchillo, marcos de fotos decorados… cualquier cosita hecha por vosotros será muy recibida. Y si las manualidades no son vuestro punto fuerte, siempre puede colaborar algún familiar o amigo que sí sepa!
Este año el dinero recaudado irán al proyecto de mejora del patio de grandes y de lactantes y el huerto, dentro del programa de Escuelas sostenibles que acaba de poner en marcha nuestra escuela. Por eso pedimos a todos vuestra colaboración para que nuestros nenes y nenas puedan ver crecer sus propias verduras muy pronto!
Se venderán participaciones para el sorteo a partir del 15 de diciembre y podréis comprarlas a vuestro delegado de clase y a Carme. Vuestros delegados de clase son:
Clase Aigua: Dolors, mamá de Guim
Clase Llana: Zoa, papá de Naraicca
Clase Vellut: Lorenço, papá de Alba
Clase Texà: Alicia, mamá de Lua
Clase Seda: Ainoa, mamá de Alèxia
Clase Tul: Belén, mamá de Xénia y Arnau
Clase Cotó: Mar, mamá de Ainet
Clase Pana: Eva, mamá de Gina
Clase Lli: todavía no hemos encontrado uno /en voluntario/a. Si hay alguien que desea ser delegado de clase que se ponga en contacto con el AMPA.
Cada participación costará 1 euro como donativo. Por aquellas familias que aporten una manualidad a la panera el AMPA, como agradecimiento, le dará una participación para el sorteo, y si sois socios del AMPA recibiréis dos.
Si queréis colaborar podéis ir trayendo vuestras cositas hechas a mano hasta el 19 de diciembre. Se pondrá una caja al despacho de Carme, donde se recogerán vuestras cositas, y se os dará las participaciones.
Al blog del AMPA (ampaebmdc.blogspot.com) iremos poniendo las fotos de aquello que traigais.
El día 23 de diciembre se celebrará el sorteo de PANERA de NAVIDAD entre todas las familias de la EBM Dolors Canals.
Cualquier duda que tengáis o si necesitáis más información, escribid un mail al Ampa (ampaebmdc@gmail.com) y os contestaremos lo más pronto posible.
Muchas gracias por vuestra colaboración!
También queremos aprovechar para informaros de que hemos colgado en el blog el link a la web Barcelona + Sostenible con el artículo sobre nuestra Escuela (L’EBM Dolors Canals al butlletí Barcelona + Sostenible) y un resumen de la charla Eduquem la intel·ligència emocional.
 
Atentamente,
El Equipo del Ampa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s