Il·luminem l’Antàrtida (projecte de llums i ombres)

Benvolgudes famílies,
 
A continuació publiquem informació sobre un projecte molt interessant què es va realitzar a l’Escola.
 
Durant el mes de gener, les alumnes de pràctiques de la UAB (Lorena, Sara i Ariadna) han presentat el projecte “Il·luminem l’Antàrtida” a la nostra escola. Ha estat un projecte compartit entre elles, la seva tutora de la universitat, i tot l’equip de l’escola.
 
L’objectiu ha estat crear un espai que oferís als infants noves experiències en relació a les llums i les ombres a través de la seva pròpia activitat.
 
Aquest espai està organitzat en diferents ambients que permeten la relaxació, les construccions, les experimentacions, el joc simbòlic, la descoberta, la creació… 
 
“El aula de infantil deberia ser una especie de acuario transparente donde se reflejaran las ideas, las actitudes y las personas” Loris Malaguzzi 1984.
 
Divendres 30 de gener, les famílies van poder gaudir d’aquest espai , l’escola va reproduir a la S.U.M el mateix ambient de llums i ombres que els infants havien estat gaudint dies abans. D’aquesta manera les famílies, un cop mes, van tornar a ser l’eix d’unió de l’acompanyament i creixement dels infants .
 
Les famílies van poder viure una estona de jocs i descobertes.
 
 
 
“Mientras el adulto juega para divertirse el niño juega para jugar. Entender esta diferencia nos permitirá valorar mejor el jugar. No les hace falta jugar para divertirse a los niños como a nosotros, ellos juegan por jugar!” Francesco Tonucci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s